Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про роботу міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва у 2017 році

Створено: 2017-12-19 09:10:42Оновлено: 2017-12-19 09:11:59

На виконання завдань, покладених на виконавчі органи у галузі сприяння розвитку малого та середнього підприємництва рішенням міської ради від 21.12.2016 №1173 затверджено Програму сприяння розвитку малого та середнього підприємництва  в м.Кривому Розі  на 2017 - 2020 роки, зі змінами, що містить майже 50 заходів, вартість реалізації яких у 2017 році сягає  1400,00 тис.грн.

Для реалізації завдань забезпечення сталого ведення бізнесу широко використовуються ефективні форми комунікації влади  з представниками малого та середнього підприємництва. Однією з таких форм є робота міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, як постійно діючого консультативно-дорадчого органу, що працює понад 15 років.

Склад ради, до якого входять представники бізнесу сфер промисловості, містобудування, архітектури, послуг, медицини, торгівлі, ресторанного господарства, транспорту і зв’язку, інформаційного забезпечення дозволяє ефективно розглядати та узгоджувати ініційовані ними актуальні питання бізнесу та максимально оперативно інформувати підприємницьке середовище з нововведеннями у законодавчій нормативно-правовій базі бізнесу.

Жваві дискусії між учасниками, керівниками відповідних виконавчих органів міської ради виникають під час розгляду  питань земельних та майнових відносин, залучення кредитів на розвиток бізнесу та для створення нових робочих місць, чинного податкового законодавства та законодавства про працю, уникнення штрафних санкції тощо у напрямі стимулювання підприємницької діяльності у місті Кривому Розі.

З метою забезпечення прозорості та гласності у підготовці проектів регуляторних актів до опрацювання таких документів також залучаються члени міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

Для ведення постійного конструктивного діалогу між владою і бізнесом члени ради активно долучаються до засідань круглих столів, семінарів, форумів з питань ведення бізнесу, громадських слухань та інших форм відкритих обговорень.


 

19 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради