Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії») на DIGITAL FORUM: Дієвий ЦНАП 4.0

Створено: 2023-10-19 16:16:18Оновлено: 2023-10-19 16:18:31

Сьогодні в столиці нашої держави стартував DIGITAL FORUM: Дієвий ЦНАП 4.0 і, звісно ж, Центр «Віза» («Центр Дії») не міг залишитись осторонь. Директор департаменту адміністративних послуг Людмила Зеленська за запрошенням Міністерства цифрової трансформації України вирушила до Києва, щоб особисто прийняти участь у цій знаковій події.

 Основними акцентами, що будуть розглянуті на Форумі є підтримка розвитку мережі ЦНАПів, поширення позитивного досвіду й успішних практик щодо створення центрів, запровадження цифрових інструментів, а також налагодження співпраці та взаємодії між учасниками процесу надання адміністративних послуг для забезпечення безбар'єрного доступу до якісного сервісу в кожній громаді.

Серед учасників заходу представники ЄС та ПРООН в Україні, представники багатьох міністерств України, представники ОВА та ЦНАП з усіх регіонів та представники партнерів Мінцифри.

Сподіваємось на багато корисної інформації щодо покращення якості адміністративних послуг, адже пріоритетом Центру «Віза» є постійне самовдосконалення задля надання послуг просто, доступно та якісно.   

 

Центр «Віза» («Центр Дії») # Завжди у вирі поДІЙ!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

19 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради