Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

Створено: 2023-09-19 14:05:48Оновлено: 2023-09-19 14:25:20

ПОВІДОМЛЕННЯ
про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості
у
проєкті детального плану території
з визначення планувальної організації, просторової композиції та параметрів забудови вул. Мусоргського  (від вул. Щепкіна до вул. Рекордної) в Покровському районі м. Кривого Рогу

Відповідно  до  Наказу департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин  виконкому Криворізької міської ради від 13.09.2023 №27 з 19.09.2023 по 18.10.2023 проводиться громадське обговорення вищевказаного проєкту містобудівної документації. Підставою для розроблення містобудівної документації є рішення Криворізької міської ради від 23.05.2023 №1976 «Про надання згоди на розробку детального плану території з визначення  планувальної  організації,  просторової композиції та параметрів забудови вул. Мусоргського (від вул. Щепкіна до вул. Рекордної)». Замовником розроблення містобудівної документації виступає департамент регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради, інвестор – ТОВ «Преміум Бізнес Груп». Проект детального плану території розроблений ФО-П Жалдаченко О.М. Площа детального плану території орієнтовно складає 3,765 га. Мета детального плану: визначення планувальної структури і функціонального призначення окремих територій, просторової композиції та параметрів забудови; уточнення змін, які сталися за останні роки на території, що розглядається, відповідно до раніше розробленої  документації, а саме: меж зон плану зонування м. Кривий Ріг, червоних ліній та ліній регулювання забудови, містобудівних умов та обмежень.

Проєкт містобудівної документації оприлюднений на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету https://kr.gov.ua/. (з урахуванням дії воєнного стану на території України). З проєктом містобудівної документації також можна ознайомитись у департаменті регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради.

Пропозиції (зауваження) громадськості до проєкту містобудівної документації приймаються у період з 19.09.2023 по 18.10.2023 за адресою: пл. Молодіжна, 1,  м. Кривий Ріг, 50101, е-mail: [email protected]. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються. Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій (паперовій або електронній) та/або усній формі під час громадських слухань. Фізичні особи подають пропозиції із зазначенням прізвища, імені та по батькові (за наявності), місця реєстрації з особистим підписом; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи з підписом уповноваженої особи. Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – Адамчук І.О., начальник відділу організаційно-аналітичної роботи департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради, телефон для довідок 493 09 04.  

Проведення  громадських  слухань  проекту  містобудівної  документації  з  метою  врахування громадських  інтересів  відбудеться  17.10.2023 об 11.00 за адресою: пл. Молодіжна, 1,  м. Кривий Ріг, каб. 520.

З проєктом детального плану території можна ознайомитися тут.

 

Департамент регулювання містобудівної діяльності  та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради

19 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради