Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-Ветеран»: Щодо надання матеріальної допомоги дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Створено: 2023-09-19 13:49:47Оновлено: 2023-09-19 13:51:24

З метою забезпечення соціального захисту дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів Криворізькою міською радою прийнято рішення «Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги дітям, які мають статус «Дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» від 19.02.2020 №71.

Відповідно до затвердженого Порядку, матеріальна допомога надається раз на рік у розмірі 5000 тис. грн на кожну дитину віком до 18 років, а в разі навчання за денною формою у закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти – до закінчення навчання в них, але не пізніше досягнення дитиною 23-річного віку.

На момент подання заяви діти, разом із заявниками мають безперервно, протягом трьох років перебувати на обліку в управліннях праці та соціального захисту населення виконкомів районних у місті рад.

Перелік необхідних документів (з предявленням оригіналів):

-          заява зі згодою на обробку персональних даних;

-          копія довідки ВПО;

-          довідка з місця навчання дитини (у разі потреби);

-          копія паспорта заявника;

-          копія довідки  про  присвоєння  реєстраційного  номера  облікової  картки платника податків;

-          копія рішення виконкому районної в місті ради про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;

-          копія свідоцтва про народження дитини;

-          копія документа, що підтверджує родинні стосунки в разі, якщо діти та їх батьки мають різні прізвища;

-          копія рішення суду або виконкому районної в місті ради про призначення опіки над дитиною (для опікунів, піклувальників)

Для подання заяви можна звернутись, як до офісу «Я-Ветеран» Центру «Віза» (Центр Дії) так і до управління праці та соціального захисту населення районної у місті ради за місцем перебування на обліку.

Ознайомитися з додатковою інформацією можна на вебпорталі Центру "Віза" у розділі "Я-Ветеран"

 

Центр «Віза» («Центр Дії») #Разом до перемоги!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

19 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради