Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2016-07-19 13:51:00Оновлено: 2016-07-19 13:52:14

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» у виконкомі міської ради 15.07.2016 відбулись громадські слухання з питання обговорення досягнення цілей, задекларованих при прийнятті рішення міської ради від  24.06.2015 №3706 «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у місті Кривому Розі».

В обговоренні брали участь члени територіальної громади та депутатського корпусу, суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, податкових інспекцій міста, засобів масової інформації.

В ході слухань було проінформовано про наслідки відстеження щодо реального стану та можливостей виконання вимог регуляторного акта.

Присутніми було відмічено, що розміри ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, встановлені згідно з діючою законодавчою базою та є прийнятними.

За результатами проведення громадських слухань присутніми членами територіальної громади, суб’єктами господарювання було зазначено на те, що рішення розроблено згідно з нормами чинного законодавства, не потребує внесення змін та сприяє створенню стабільного прогнозованого клімату для здійснення підприємницької діяльності в місті, забезпечує баланс інтересів суб'єктів господарювання, громадян та держави.       

Управління фінансове, економіки, розвитку підприємництва виконкому міської ради.


 

19 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради