Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі за ініціативи міського голови Юрія Вілкула відкрито символічну стеллу пам’яті на честь загиблих бійців 25-ої окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади

Створено: 2014-06-19 16:39:14Оновлено: 2014-06-19 16:52:24

19 червня міський голова Юрій Вілкул взяв участь у церемонії відкриття стелли пам’яті. Її встановили у героїко-патріотичному комплексі, що у Дзержинському районі, поруч зі стеллою Героїв.

«Ми поділяємо біль втрати близьких та рідних і, зі свого боку, робим  все для того, щоб допомогти родинам у цей важкий для них час, підтримати їх  як  матеріально,  так і морально, - сказав Юрій Вілкул, -  і  сьогодні у нашому місті ми відкрили памятну стелу – на знак скорботи та шани за загиблими».            

Міський голова відзначив, що  невипадково  її  розмістили саме у цьому місці. Адже комплекс  поєднує  знакові та дорогі для  кожного  жителя Кривого Рогу  героїко-патріотичні пам’ятки: стеллу Героїв, пам’ятник воїнам–інтернаціоналістам, монумент «Перемога» та Георгіївську дзвіницю. А відтепер -  і стеллу пам’яті землякам, які загинули, виконуючи свій військовий обов’язок у зоні конфлікту.

До стелли зі світлинами загиблих під час антитерористичної операції 7 військовослужбовців, присутні поклали квіти та запалили поминальні свічки на знак скорботи та памяті й з надією на мир у нашій державі. 

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому     
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

 

19 червня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради