Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

НАЙЗАТРЕБУВАНІШІ ПОСЛУГИ В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛАХ ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Створено: 2022-04-19 16:19:17Оновлено: 2022-04-19 16:21:30

В умовах воєнного стану Центр «Віза» (Центр Дії») дещо переформатував свою роботу. Наразі офіси послуг  (головний офіс Центру «Віза» («Центр Дії»), його територіальні підрозділи та віддалені робочі місця, офіси прописки) працюють за єдиним графіком роботи: з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30,  з  технічною перервою з 12:30 до 13:00. У зв’язку з евакуаційними заходами було припинено роботу територіальних підрозділів у Інгулецькому районі, але з 19.04.2022 вже відновлена робота офісу на пр.Південний, 1.

 У зв’язку з воєнним станом обмежено доступ до інформаційних ресурсів державних органів, тому значна частина найзатребуваніших послуг, що пов’язані з роботою в державних реєстрах  призупинена, а саме:

  • реєстрація нерухомого майна;
  • Держгеокадастру;
  • з оформлення біометричних паспортів,
  • з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання (офіси прописки здійснюють тільки зняття з реєстрації місця проживання померлих осіб та видають довідки про реєстрацію місця проживання),
  • послуги у сфері реєстрації бізнесу обмежені визначеним Кабінетом Міністрів України переліком.

Найбільш запитувані послуги в територіальних підрозділах Центру «Віза»     («Центр Дії») на сьогодні:

  • отримання архівної довідки;
  • дозвіл на порушення об’єктів благоустрою;
  • послуги виконкомів районних у місті рад, як то обстеження земельної ділянки на наявність зелених насаджень та видача ордеру на їх видалення, приватизація житла, унесення змін до договору найму житла,тощо.

Також відпрацьовується механізми прийому громадян у ЦНАПі для отримання коменсації за зруйноване житло. Прийом замовників з цього питання розпочнеться після реалізації технічної можливості на Порталі Дія.

Прийом замовників,  отримання вже готових результатів послуг (за нагальної потреби) здійснюється за попередньою реєстрацією на прийом.

Найпростіше це зробити  зателефонувавши на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії»)  0-800-500-459. Інформуємо, що «Гаряча» лінія працює щоденно з 8:00 до 16:30, у посиленому режимі. У разі наявності питань пов’язаних з отриманням адміністративних послуг – телефонуйте та отримуйте консультації фахівців.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

19 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради