Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Запрошення до участі в щорічному міському конкурсі студентських наукових робіт з питань екології

Створено: 2024-03-19 10:38:46Оновлено: 2024-03-19 10:40:16

Розпочато підготовку до щорічного міського конкурсу студентських наукових робіт з питань екології, започаткованого розпорядженням міського голови від 24.05.2012 №129-р. Участь у конкурсі братимуть студенти закладів вищої освіти, закладів фахової передвищої та професійно-технічної освіти міста.

Мета конкурсу -  залучення студентської молоді до вирішення екологічних проблем міста, пропаганди екологічної поведінки, підвищення відповідальності за екологічну ситуацію.

Вибрана конкурсантом тема має висвітлювати проблемні екологічні питання міста, розкривати їх суть, причини виникнення, містити матеріали дослідження впливу на навколишнє природне середовище, пропозиції щодо шляхів  вирішення проблеми та інформацію про очікуваний результат. Рекомендований обсяг роботи – до 15 аркушів формату А4. 

Перший етап конкурсу проводиться на базі навчального закладу, в якому навчається студент. 3 роботи, визнані найкращими викладачем дисципліни з екології або відповідним конкурсним комітетом, передаються до 07 травня до управління екології виконкому Криворізької міської ради, електронна адреса: [email protected]

Другий етап конкурсу - оцінка конкурсною комісією конкурсних робіт та їх захисту триватиме до 24 травня. Захист робіт проводитиметься в онлайн режимі.

За найвищою сумарною оцінкою визначатимуться переможці конкурсу в номінаціях «Заклади вищої освіти», «Заклади фахової передвищої та професійно-технічної освіти».

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців планується провести 05 червня 2024 року на урочистому засіданні з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища.

Маєте цікаві ідеї з покращення екологічної ситуації в місті? Запрошуємо взяти участь в конкурсі! Можливо саме ваші напрацювання стануть рушієм для добрих справ та сприятимуть покращенню екології.

Довідки  можна  отримати  в управлінні  екології виконкому Криворізької  міської  ради  за телефоном (0564) 92 01 35.

 

19 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради