Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Громадська рада Мінрегіону України – у Центрі «Віза»: обговорено нові правила технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна

Створено: 2019-02-19 16:04:21Оновлено: 2019-02-19 16:06:34

Визначальним напрямом роботи міської влади Кривого Рогу є забезпечення відкритості та прозорості дій,   залучення мешканців, суб’єктів господарювання до співпраці в розробці та ухваленні рішень, що безпосередньо впливають на розвиток бізнес-середовища.

Сьогодні, враховуючи актуальність питання, у зв’язку з  прийняттям Наказу Мінрегіону від 26.07.2018 №186 «Про внесення змін до Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна», у взаємодії з Громадською радою при Міністерстві регіонального  розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та експертною групою з питань технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна цього Міністерства, у Центрі «Віза», під головуванням заступника міського голови Подоплєлової Н.Л. та голови  Громадської ради при Мінрегіоні Міхайліді П.М.,  проведено круглий стіл  «Шляхи підвищення ефективності взаємодії суб’єктів господарювання при проведенні технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна в м. Кривий Ріг. Перспективи створення та діяльності Зберігача».

 Участь у засіданні від Кривого Рогу взяли депутати міської ради, службовці управлінь розвитку підприємництва, комунальної власності міста, юридичного, з питань реєстрації, департаментів розвитку інфраструктури міста, адміністративних послуг та широке коло криворізької підприємницької громадськості  у сфері технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна.

За результатами обговорення актуальних питань криворіжцями внесені слушні пропозиції для реалізації механізму діяльності Зберігача даних при проведенні робіт з технічної інвентаризації.

Київських гостей зацікавили проекти нашого ЦНАПу «ВІЗА МОБІЛЬНА», «Земельний офіс», «Послуги пакетом», а також напрацювання службовців щодо запровадження єдиних «правил гри» із земельних питань, питань містобудування в органах місцевого самоврядування України, реалізації принципу «мовчазна згода» в дозвільній системі, та уникнення невідповідностей в законодавстві щодо надання адміністративних послуг.

19 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради