Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Виконання Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року буде контролювати новостворений комітет

Створено: 2012-01-19 13:32:48Оновлено:

18 січня з метою забезпечення ефективності та якості реалізації Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року виконком міської ради прийняв рішення про створення комітету з управління упровадженням Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року. Також було затверджено його склад у кількості 48 членів комітету під керівництвом Криворізького міського голови Юрія Вілкула, адже комітет є дорадчим органом виконкому міської ради.

Основним завданням комітету з управління упровадженням Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року є моніторинг якості виконання визначених планом завдань. Зокрема, комітет буде забезпечувати реалізацію та постійну підтримку в актуальному стані стратегічних і оперативних цілей плану; відстежувати перебіг виконання кожного завдання відповідної операційної цілі; готувати пропозиції щодо прийняття рішень про розподіл ресурсів для досягнення цілей і завдань Стратегічного плану чи їх коригування. Крім того, серед визначених завдань комітету є організація збору та обговорення пропозицій з коригування й оновлення Стратегічного плану за стратегічними та оперативними цілями, завданнями. Пропозиції зможуть уносити як члени комітету, так і відповідальні за виконання стратегічних та оперативних цілей, завдань, депутати міської ради, зацікавлені підприємства, організації, установи, громадські організації та приватні особи.

Як відзначив міський голова Юрій Вілкул, один раз на рік комітет буде проводити зустрічі з громадськістю для обговорення досягнутих результатів, а у разі необхідності ініціюватиме внесення змін до Стратегічного плану.

ДОВІДКА:

Стратегічний план розвитку Кривого Рогу до 2015 року був затверджений 23 листопада на пленарному засіданні 15 сесії міської ради. Він має чотири Стратегічні напрями розвитку міста:
  • перший напрям – місто здорового довкілля, лідер упровадження ресурсозберігаючих та енергоефективних технологій;
  • другий напрям – місто з диверсифікованою конкурентоздатною економікою;
  • третій – місто науки і нових технологій;
  • четвертий напрям – місто, комфортне для життя.
Для реалізації кожного з цих напрямів визначені цілі, завдання і підготовлені відповідні проекти.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради