Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

О. Вілкул: Марафон новорічних свят та подарунків для криворізьких дітлахів триває - вже 20 тисяч дітей взяли участь у святкових програмах та отримали подарунки від міста

Створено: 2023-12-18 10:56:27Оновлено: 2023-12-18 11:01:02

У Кривому Розі триває марафон новорічних привітань для наймолодших мешканців. У закладах культури, із дотриманням правил безпеки, вже відбулося 83 заходи, дітям вручено понад 20 тисяч подарунків. А всього подарунки від міста отримають більше 35 тисяч діток. Цієї суботи у палаці культури «Південний» пройшло свято для дітей з багатодітних родин. Привітав хлопців та дівчат та їх батьків голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

В умовах воєнного стану міська влада зробила усе можливе для того, щоб новорічні заходи відбулися у всіх закладах культури й подарували хлопцям та дівчатам  гарний настрій. З 6 грудня 2023 року по 07 січня 2024 року у місті заплановано проведення 103 новорічних заходів – для дітей пільгової категорії. Це – діти військовослужбовців, дітки, батьки яких поранені, полонені, безвісти зниклі, діти з особливими освітніми потребами, обдаровані діти, діти-сироти, діти з інвалідністю, дітки з багатодітних сімей, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, діти з числа ВПО, також подарунки підготували для дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

 

Сьогодні у Палаці культури «Південний» зібралося близько 100 криворізьких родин, з них майже 70 -  багатодітні. А всього у Кривому Розі мешкає 3 861 багатодітна сім’я, в яких виховується 13 091 дитина. Також у місті проживають 208 багатодітних матерів, які удостоєні Почесного звання «Мати – героїня». Усі діти зможуть отримати подарунки.

 

«Напередодні новорічних свят приємно бачити усміхнені очі і ті емоції радості, на які здатні лише діти. Тож, нехай свята будуть справді світлими та принесуть приємні емоції як малечі так і дорослим! Хай у наступному році кожна криворізька родина буде дружньою та щасливою. Хай для кожного з нас і для всієї України, новий рік буде Переможним! Кривий Ріг є одним з небагатьох міст України, яке всебічно надає соціальну підтримку багатодітним родинам. Хочу запевнити, що і в наступному році жодна така сім’я  не залишиться без підтримки та допомоги», - підкреслив Олександр Вілкул.

 

Святкові концерти організували театри, ПК, музичні школи та школи міста щоб  зробити як можна більше охоплення дітей, враховуючи пропускну спроможність закладів з укриттями.    

18 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради