Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Пакетні» послуги за життєвими ситуаціями: цікаве для криворіжців

Створено: 2018-12-18 15:54:53Оновлено: 2018-12-18 15:58:11

За ініціативою міського голови Вілкула Ю.Г. було запроваджено пілотний в Україні проект по наданню послуг «одним пакетом» за життєвими ситуаціями. Сьогодні Центром адміністративних послуг «ВІЗА» надається  10 життєво-важливих пакетів:

«Пакетні» послуги з криворізьким наповненням – ноу-хау в Україні. Сьогодні тільки пропонують це робити, а ЦНАП «Віза» вже має річний досвід.

  Зміст «пакетної послуги» полягає в тому, що перелік послуг, які входять до «пакету» підібрані та розроблені під модель життєвих ситуацій з якими найчастіше звертаються до Центру «Віза» мешканці міста та суб’єкти господарювання. За одне відвідування Центру або його територіального підрозділу (вони розміщені у всіх районах міста, та на житловому масиві Інгулець) заявник має можливість подати заяви на оформлення всіх послуг, у яких є потреба, відразу. А після закінчення терміну надання «пакетної послуги» - отримати «пакет» усіх готових документів, що значно економить час відвідувачів та витрати на переміщення від однієї установи до іншої.

З кожним днем набирають актуальності «пакетні послуги». З початку року 3207 мешканців міста звернулося за даними послугами. Найбільш затребуваними є два протилежні «пакети» «Втрата близької людини» та «Народження дитини».

 

 

Шановні мешканці Кривого Рогу!

 

         «Пакетні» послуги – це дуже зручно і швидко. Тепер не треба окремо звертатись до різних установ, всі питання можна вирішити у «Візі».

           

 

 

Ми працюємо для Вас!

Наша якість – Ваша довіра!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

18 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради