Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Голова міськвиборчкому вручив Юрію Вілкулу посвідчення Криворізького міського голови

Створено: 2015-11-18 16:45:40Оновлено: 2015-11-18 16:53:01

18 листопада відбулося перше  пленарне засідання сесії сьомого скликання. Відкрив його голова міської виборчої комісії Павло Гивель, який поінформував  присутніх про результати виборів депутатів Криворізької міської ради та міського голови.

За результатами повторного голосування криворіжці віддали більшість голосів за Юрія Вілкула. Міська виборча комісія зареєструвала Юрія Григоровича на посаду мера. За це рішення проголосували 11 із 18 членів комісії.

«Відповідно до ст. 87 Закону України «Про місцеві вибори» обраним міським головою є Вілкул Юрій Григорович, - сказав Павло Гивель, - шановний Юрію Григоровичу, прийміть поздоровлення з обранням на посаду Криворізького міського голови! Щирі побажання і успіхів у роботі!»

Від міської виборчої комісії Павло Гивель вручив меру посвідчення міського  голови Кривого Рогу.

«Сердечно вдячний землякам за підтримку і запевняю, що буду працювати на розвиток  міста Кривого Рогу і нашої  рідної  України»,-  підкреслив Юрій Вілкул.

Теплі слова подяки мешканцям міста за високу довіру міський голова   висловив криворіжцям, які прийшли сьогодні до міськвиконкому аби привітати та підтримати Юрія Вілкула.

«Кривий Ріг – сталеве серце України. Кривий Ріг – це Україна! І ми будемо  разом працювати задля  розвитку та процвітання  рідного міста»,- зазначив мер.

На сесії були присутні  також міжнародні спостерігачі. Так,  на думку  депутата  сейму Польщі, міжнародного спостерігача  Анджея Долецькі, вибори у Кривому Розі  пройшли  найбільш демократично. «Я відвідав декілька міст України - Дніпропетровськ,  Маріуполь, в тому числі,  і Кривий Ріг,- зауважив  Анджей,-   вважаю, що  у Кривому Розі були  найбільш  демократичні та вільні вибори, які  бачив в Україні. Вони повністю   відповідали  Закону». 

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому 
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net                                                                  


 

 

18 листопада 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради