Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Гаряча» лінія Центру «Віза»: з чим звертаються під час воєнного стану

Створено: 2023-09-18 16:22:35Оновлено: 2023-09-18 16:25:15

 «Гаряча» лінія Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») - створена для консультування з питань надання адміністративних послуг та не припиняла своєї роботи ні в період пандемії, ні під час воєнного стану. Всі дзвінки на номер 0-800-500-459 – БЕЗКОШТОВНІ. Оператори постійно уважно аналізують тематику звернень та проводять роз’яснення з актуальних питань, інформація щодо яких розміщується на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») та офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

Під час воєнного стану кількість дзвінків, що надходять на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії») значно зросла. Так, з початку року операторами вже опрацьовано 13947 вхідних дзвінків.

На першому місці за кількістю звернень - паспортні питання. Тож, вкотре надаємо роз’яснення.

Для оформлення паспортів громадянина України у формі ID–картки та для виїзду за кордон можна звертатися як до територіальних підрозділів Державної міграційної служби у м. Кривому Розі (працюють з вівторка по п’ятницю з 8.00 до 17.00, у суботу з 8.00 до 15.45), так і до паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії»). 

На сьогодні паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») приймають замовників послуг у всіх підрозділах, окрім офісу в Інгулецькому районі за адресою, Гірників, 19.

Звертаємо увагу, що оформити або обміняти біометричний паспорт громадянина України можна незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Нагадуємо, що у нас Ви можете одночасно оформити ID-картку та закордонний паспорт, якщо:

  • оформлюєте ID-карту вперше в 14 років;
  • паспорт втрачено або викрадено;
  • паспорт підлягає обміну (зміна ПІБ, закінчення терміну дії тощо).

На другому місці за кількістю звернень - питання щодо реєстрації місця проживання та отримання витягу про реєстрацію місця проживання.

Для отримання вищезазначених послуг звертайтесь до відділів реєстрації місця проживання фізичних осіб управління з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб департаменту адміністра-тивних послуг виконкому Криворізької міської ради, що розташовані у всіх районах міста,  незалежно від місця розташування житла, у якому потрібно прописатися.

Також однією з найзатребуваніших послуг, за якою звертаються  ВПО та криворіжці до Центру «Віза» (Центр «Дії»), є послуга  Надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Право на отримання статусу має дитина, а також особа, яка на час воєнних дій, збройних конфліктів, збройної агресії Російської Федерації не досягла 18 років (повноліття), і в результаті отримала поранення, контузію, каліцтво, зазнала фізичного, сексуального, психологічного насильства, була викрадена або незаконно вивезена за межі України, залучалася до участі у військових формуваннях або незаконно утримувалася, у тому числі в полоні.

 З переліком документів можна ознайомитись на вебпорталі Центру «Віза» [email protected], де розміщено всю необхідну інформацію для отримання послуги.

Центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  видають висновок  оцінки потреб сім’ї (особи)  у соціальних послугах  за адресами:

  • Тернівський район – вул. Каштанова, 48;
  • Покровський район – вул. Шурупова, 2 (будівля  виконкому);
  •  Саксаганський район – 1 дільниця – вул.Співдружності, 97 (колишній садок), 2 дільниця – вул. Космонавтів, 43  (колишній садок);
  •  Металургійний район – вул. Соборності, 20;
  •  Довгинцівський район – вул. Дніпропетровське шосе, 16;
  •  Ц-Міський район – вул. Халтуріна, 3б (в приміщенні амбулаторії);
  •  Інгулецький район – пл.Г.Слави, 1 (в приміщенні виконкому)

Звертаємо увагу, що прийом замовників послуг здійснюється лише за ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ до електронної черги (за посиланням - https://cutt.ly/LGGucwq).

Важливо! Якщо Ви не можете додзвонитися на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії»), є можливість звернутися до Контакт-Центру виконкому Криворізької міської ради за телефонами 15-20 (з мобільного оператора «Київстар») та (056) 499-15-20 (з інших мобільних операторів).

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

18 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради