Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сьогодні, 18 червня, відзначає день народження Почесний громадянин міста Кривого Рогу Благун Інеса Михайлівна

Створено: 2024-06-18 10:07:59Оновлено: 2024-06-18 10:13:47

Шановна Інесо Михайлівно!

 Прийміть найщиріші вітання з днем народження!

Ми живемо в надзвичайно складний час. Війна загострює безліч питань і збільшує потребу в соціальному захисті. Турбота про людей – Ваше життєве кредо. Самовіддана праця, надзвичайна відповідальність, небайдужість, сумлінне уважне ставлення до кожного, хто потребує підтримки,  посилюють  довіру до влади, надають життєву опору, віру й надію на краще. Ви даруєте людям упевненість, душевну щедрість і тепло.

Завдяки життєвій мудрості та великому досвіду Ви згуртували навколо себе команду високопрофесійних фахівців і гідно забезпечуєте виконання міської комплексної програми соціального захисту населення, що є наймасштабнішою в Україні. Наразі, на першому місці – велика увага до наших захисників і захисниць, їх родин, упровадження інституту помічника ветерана й робота міського сервісного офісу  «Ветеран». Кожен знаходить у Вас вирішення своїх проблем, отримує потрібні рішення та чуйне ставлення.

Шануємо Вас як висококваліфікованого досвідченого відповідального та мудрого керівника. Завдяки Вашій невтомній праці  в Кривому Розі ефективно  успішно реалізується багато потрібних людям соціальних проєктів, виконуються державні програми соціального захисту, а мешканці відчувають щиру турботу міста.

Хай добро, зроблене Вами, повертається людською вдячністю та повагою.

Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму, життєвої наснаги, родинного затишку, злагоди та миру!

Секретар міської ради –
виконуючий обов’язки
Криворізького міського голови                                                Юрій ВІЛКУЛ

 

18 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради