Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До нового сезону квітковий годинник прикрасять 28 тисяч барвистих квітів

Створено: 2013-05-18 15:32:16Оновлено:



Протягом двох днів, 17 та 18 травня мешканці міста спостерігали за перетвореннями квіткового годинника. Озеленювачі комунального підприємства «Сансервіс» трудилися над заміною квіткової композиції на зовнішньому тлі годинника, старанно та ретельно вимощували весняну квіткову картину. Особливо те, що кожного разу вона не повторюється. Зростає кількість квітів, які утворюють барвисте полотно. У 2011 році їх було 22 тисячі, у 2012 – 26, цього року число квітів збільшили до 28 тисяч. Висока щільність розміщення компонентів експозиції робить квітковий малюнок гарнішим та яскравішим. Посадковий матеріал замовили та привезли до Кривого Рогу із Полтавської області, м.Комсомольськ. Крім монтажу квітів замінюють світлове спорядження – встановлені світлодіодні екрани та квіти, які надаватимуть ошатного та естетичного вигляду годиннику у вечірню пору.


На проведення комплексних робіт на годиннику з міського бюджету виділено 180 тис.грн. Впорядкування квіткового годинника - це одна із складових міської програми з озеленення та благоустрою Кривого Рогу.

На реалізацію цих заходів в 2013 році планується спрямувати більше 13 млн. грн. Робота розпочалася ще у березні, а це і покоси трави, знесення сухостоїв, санітарне обрізання та омолодження дерев, догляд за газонами, тощо.

Тож, Кривий Ріг зустрічатиме День свого народження квітучим, доглянутим та охайним.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(0564)440-04-32, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради