Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МОБІЛЬНА ВІЗА у селищі Авангард: попит на послуги не зменшується

Створено: 2019-03-18 13:57:41Оновлено: 2019-03-18 14:00:57

Проект міського голови Ю.Г. Вілкула  «ВІЗА МОБІЛЬНА»  наближує послуги влади до мешканців віддалених мікрорайонів та житлових масивів, які мають можливість  отримати їх  за місцем проживання, без необхідності звернення до Центру «Віза».

15 березня 2019 року у селищі Авангард Центрально-Міського району відбулась робоча зустріч з органами самоорганізації населення, у якій прийняли участь голова Центрально-Міської   районної   у   місті  ради  Нєженцев С.В.,   радник   міського  голови  Рижков Є.В. та начальник управління з питань реєстрації  Заклецька Т.Р. На семінарі порушувалися актуальні питання життєдіяльності селища - робота міського автобусного маршруту №14,  благоустрою стадіону і парку, екологічні питання.

В цей час мешканців обслуговував мобільний офіс, в якому працювали спеціалісти управління праці та соціального захисту населення, відділу реєстрації громадян виконкому райради, лікар первинної ланки  Центру медико-санітарної допомоги №6.

Громадяни зверталися до фахівців мобільного офісу з питань оформлення житлових субсидій, часткової компенсації за комунальні послуги, реєстрації місця проживання, монетизації субсидій, отримання біометричного паспорту, «пакетних» послуг за життєвими ситуаціями «Народження дитини»,  «Втрата близької людини». Також люди активно цікавилися земельними питаннями, можливістю отримати правову допомогу. За час роботи мобільного офісу обслужено 46 замовників послуг.

ДОВІДКОВО: Завдяки проекту «ВІЗА МОБІЛЬНА»  у 2018 році кожен другий мешканець селища отримав послугу у мобільному офісі (за рік було здійснено 8 виїздів, обслужено 610 замовників).

 

 

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
 [email protected];

     https://viza.kr.gov.ua

18 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради