Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Розпочалися урочисті заходи з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Створено: 2010-03-18 13:53:14Оновлено:

18 березня у місті розпочалися урочисті заходи з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

У Саксаганському районі урочистості проходили у МКЗ «Палац культури імені Артема». З професійним святом працівників галузі привітав голова районної у місті ради К.Бєліков. Він оголосив подяку колективу транспортного цеху ЗАТ «Криворізький завод гірничого обладнання» за сумлінну працю та значний внесок у розвиток комунального господарства району. Крім того, на урочистому святкуванні були відзначені найкращі працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення – вони нагороджені грамотами виконкому Саксаганської районної у місті ради.

У Дзержинському районі урочисті заходи проходили у залі засідань виконкому районної у місті ради. Голова райради С.Степанюк вручив Почесні грамоти Дзержинського виконкому та ціні подарунки найкращим працівникам галузі.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради