Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Розпочався оголошений відповідним розпорядженням міського голови місячник благоустрою.

Створено: 2010-03-18 11:40:35Оновлено:

З 15-го березня в Кривому Розі розпочався оголошений відповідним розпорядженням міського голови місячник благоустрою.

Першими до праці приступили комунальники, які, зрештою, впорядкувальні роботи й не припиняли. Як оце працівники з Дзержинської дільниці КП «Сансервіс», що здійснюють обрізування дерев на вулиці Рязанова з використанням автопідіймача. За словами майстра дільниці Лідії Федорової, нині якраз час проводити цю операцію, бо дерева ще сплять. Відтак, саме зараз варто оновлювати крону. Аналогічні роботи вже виконувались на вулицях Косіора й Якіра, у парку імені Богдана Хмельницького, а оце зараз комунальники перейшли і на вулицю Рязанова, що якраз неподалік нової дзвіниці, зведеної на честь загиблих воїнів-визволителів.

 - Навесні зазвичай роботи дуже багато, - зауважила Л. Федорова. – Це вигрібання торішнього листя, обрізування старих та посадка нових дерев, впорядкувальні роботи на газонах та багато чого іншого. Аби тільки погода і фінансування дозволили виконати всі передбачені обсяги.

(Газета «Червоний гірник» № 41-42 від 18.03.2010)


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради