Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Які послуги з реєстрації бізнесу для ФОПів можна отримати в Центрі «Віза» («Центр ДІЇ»)?

Створено: 2024-01-18 15:09:20Оновлено: 2024-01-18 15:13:49

У пріорітеті сьогодення є максимальна зручність та комфортність життя мешканців у кожній громаді. Насамперед, це, значною мірою, залежить від спектру, якості та доступності адміністративних послуг, які надаються органами місцевої влади, безпосередньо, через ЦНАПи.

Наразі, у Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради (далі - Центр «Віза»), є можливість замовити та отримати чимало адміністративних, інших публічних послуг. Серед широкого переліку послуг, затребуваними є послуги з реєстрації бізнесу для фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а саме:

  • державна реєстрація фізичної особи підприємцем;
  • державна реєстрація включення відомостей про фізичну особу-підприємця, зареєстровану до 01 липня 2004 року, відомості про яку не містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу-підприємця, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця за її рішенням.

Інформація щодо переліку документів, необхідних для отримання таких послуг, бланки і зразки заяв можливо, попередньо, переглянути на вебпорталі Центру «Віза», за посиланням: http://viza.kr.gov.ua, в розділі Послуги/Бізнес/Фізичним особам.

Крім того, повідомляємо, що з метою забезпечення максимально комфортного отримання послуг з реєстрації бізнесу для ФОПів, державою запроваджено он-лайн реєстрацію, у режимі 24/7.  Для цього, замовнику послуги знадобиться електронно-цифровий підпис, комп’ютерна техніка та близько десяти хвилин часу!

Нагадуємо, що отримати необхідну адміністративну чи публічну послугу у Центрі «Віза» можливо, звернувшись до будь-якого підрозділу Центру «Віза» («Центр Дії»), за попереднім електронним записом. Здійснити запис на прийом можна за допомогою вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»): https://viza.kr.gov.ua, мобільних застосунків «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза» для Android та iOS або чат-ботів у Telegram чи Viber.

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

18 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради