Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

«Гаряча» лінія Центру «Віза»: з чим звертаються під час воєнного стану

Створено: 2024-01-18 16:21:30Оновлено: 2024-01-18 16:24:29

 «Гаряча» лінія Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») - створена для консультування з питань надання адміністративних послуг та не припиняла своєї роботи ні в період пандемії, ні під час воєнного стану. Всі дзвінки на номер 0-800-500-459 – БЕЗКОШТОВНІ. Оператори постійно уважно аналізують тематику звернень та проводять роз’яснення з актуальних питань, інформація щодо яких розміщується на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») та офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

З початку року операторами вже опрацьовано 1124 вхідні дзвінки.

На першому місці за кількістю звернень - паспортні питання. Тож, вкотре надаємо роз’яснення.

Для зручності замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») можна одночасно оформити паспорт громадянина України у формі ІD-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Ця послуга доступна у наступних випадках:

-   при оформленні документів вперше при досягненні 14-річного віку;

-   у разі втрати/викрадення паспорта, зміни персональних даних особи, закінчення терміну дії паспорта;

-   при оформленні документу для виїзду за кордон одному з батьків та закордонного паспорту дитині/дітям. 

Звертаємо увагу, що оформити або обміняти біометричний паспорт громадянина України можна незалежно від зареєстрованого місця проживання.

На другому місці за кількістю звернень - питання щодо реєстрації місця проживання та отримання витягу про реєстрацію місця проживання.

Для отримання вищезазначених послуг необхідно звертатись до відділів реєстрації місця проживання фізичних осіб управління з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб департаменту адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради, що розташовані у всіх районах міста, незалежно від місця розташування житла, у якому потрібно прописатися.

Звертаємо увагу, що прийом замовників послуг здійснюється лише за ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ до електронної черги. Записатись можна за допомогою вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») https://viza.kr.gov.ua, за допомогою мобільних застосунків «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза» для Android та iOS або чат-ботів у Telegram чи Viber.

 

Важливо! Якщо Ви не можете додзвонитися на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії»), є можливість звернутися до Контакт-Центру виконкому Криворізької міської ради за телефонами 15-20 (з мобільного оператора «Київстар») та (056) 499-15-20 (з інших мобільних операторів).

 

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

18 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради