Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2021-01-18 16:55:12Оновлено: 2021-01-18 16:56:58

За допомогою мобільного додатку  "Мій Кривий Ріг – Smart City" мешканці міста зі смартфонів мають можливість переглянути всі об’єкти, які фінансуються в поточному році з бюджету, та вказану суму фінансування.

Електронний сервіс "Відкритий бюджет" – унікальна практика, що надає доступ громадянам до інформації про надходження та використання коштів бюджету міста, забезпечує актуальність і достовірність інформації. Його головна мета – перетворити документи, що застосовуються в процесі виконання бюджету, на інформацію, зрозумілу всім. Кожен може побачити скільки коштів витрачається на сфери життєдіяльності міста.

У сервісі доступний модуль "Бюджет на мапі", що дозволяє в інтерактивному вигляді переглянути видатки розвитку у розрізі об’єктів будівництва, реконструкції та капітальних ремонтів, а також усі заклади бюджетної сфери, комунальні установи, підприємства та організації, які фінансуються з бюджету міста Кривого Рогу, вказано суму фінансування.

Встановити на свій смартфон мобільний додаток "Мій Кривий Ріг – Smart City" для користування електронним сервісом "Відкритий бюджет", можна через сервіси

18 січня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради