Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Криворіжці мають отримувати якісні товари й високий рівень обслуговування у торгівельній мережі міста

Створено: 2015-12-17 15:20:08Оновлено: 2015-12-17 15:21:21

16 грудня у виконкомі міської ради відбулась наради з керівниками підприємств харчової промисловості та мережевої роздрібної торгівлі. Обговорювались питання щодо забезпечення продовольчого споживчого ринку якісними продовольчими товарами й збереження стабільної цінової ситуації на продукти харчування першої потреби та недопущення монополізації цін; дотримання законодавства щодо безпечності харчових продуктів, захисту прав споживачів, вимог благоустрою та інші.

У ході наради зазначалося, що у виконкомі Криворізької міської ради питання виробництва високоякісних конкурентоспроможних продуктів харчування місцевими виробниками та насичення споживчого ринку якісною продукцією з інших регіонів завжди було і залишається дуже важливим пріоритетом у роботі.

Увагу суб’єктів господарювання, за дорученням міського голови  Вілкула Ю.Г., було звернуто на якість  продукції, рівень культури обслуговування покупців до Новорічних та Різдвяних свят, а також забезпечення  споживчого попиту широким асортиментом продукції з метою створення гарного святкового настрою кожній криворізькій родині.    

 За підсумками наради товаровиробники зазначили, що й надалі працюватимуть над підвищенням якості продукції, розширенням її асортименту, стабілізацією цінової ситуації й недопущенням необґрунтованого підвищення цін.

На нараді було досягнуто домовленості з керівниками мережевої роздрібної торгівлі щодо недопущення фактів реалізації неякісної продукції, з вичерпаним терміном реалізації і яка втратила свій товарний вид; забезпечення належного рівня торговельного обслуговування населення та проведення акцій до Новорічних і Різдвяних свят


 

17 грудня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради