Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

«Мобільний адміністратор» - «ШВИДКА ДОПОМОГА» Центру «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-10-17 15:47:37Оновлено: 2023-10-17 15:50:18

Надання «ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ» найбільш уразливим внаслідок війни категоріям населення, насамперед, внутрішньо переміщеним особам – одне з пріорітетів Центру «Віза» («Центр Дії»). Саме тому для таких категорій громадян здійснюються виїзні обслуговування на дому, в лікарні або за місцем їх перебування. Обслуговування здійснюється  БЕЗКОШТОВНО,  за допомогою мобільних цифрових кейсів, що оснащенні всім необхідним технічним обладнанням. Оплата здійснюється тільки за послуги, за які передбачений адміністративний збір за законом.

Під час виїзного обслуговування надаються адміністративні та інші публічні послуги, окрім паспортних питань, обміну/видачі водійських посвідчень, реєстрації та  перереєстрації транспортних засобів, електронних довірчих послуг та видачі витягу з Державного земельного кадастру, що пов’язано з особливостями роботи державних реєстрів.

В нашому місті багато внутрішньо переміщених осіб, які переїхали у зв’язку з бойовими діями. І вони не залишаються осторонь. «Мобільні адміністратори» за заявками виконкомів райрад виїжджають за місцем їх колективного розміщення. Багато людей звертається до нас за допомогою відновлення своїх документів та подачі повідомлення про пошкоджене, або зруйноване майно – такі послуги дуже актуальні від початку війни і донині.

Нагадуємо, 20 жовтня 2023 року, згідно затвердженого графіку,  відбудеться виїзд «Мобільного адміністратора» Центру «Віза» («Центр Дії») та повноважних представників управління праці та соціального захисту населення до ВПО за місцем їх перебування (вул. Смирнова,  буд. 47а - Індустріальний коледж ДВНЗ «Криворізький національний університет»).

Всіх, хто потребує нашої ДОПОМОГИ, запрошуємо скористатися послугами даного сервісу.

 

 

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],                                                                                                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

17 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради