Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мер Юрій Вілкул разом з криворіжцями взяв участь у молебні за Захисників України

Створено: 2017-10-17 14:29:16Оновлено: 2017-10-17 14:31:40

У Кривому Розі урочисте богослужіння в Свято-Покровському монастирі, присвячене святу Покрови Пресвятої Богородиці та Захисникам України зібрало тисячі людей. Вони молилися за мир і благополуччя в Україні, життя і здоров'я захисників вітчизни, криворіжців, які виконують військовий обов'язок на Сході України.

Службу провів митрополит Криворізький і Нікопольський Владика Єфрем.

У своєму зверненні він сказав: «Сьогодні ми просимо Пресвяту Богородицю захистити наших воїнів, зберегти мир і спокій в рідному Кривому Розі. У такі світлі, величні свята ми вчимося бути більш терпимими один до одного, поважати і цінувати саме  дороге - людське життя».

У молебні взяв участь мер міста Юрій Вілкул, він зазначив: «Криворіжжя - це земля, де зароджувалися традиції козацтва, слава захисників рідної землі. У нас в місті завжди шанували, і будуть шанувати всіх воїнів - і тих, хто звільняв нашу землю від фашистів, і воїнів-інтернаціоналістів, і тих хлопців, які сьогодні виконують свій військовий обов'язок. Наше щире бажання сьогодні – аби в нашу країну прийшов мир, щоб всі солдати і офіцери повернулися додому до своїх родин живими і здоровими».


 

17 жовтня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради