Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні мешканці міста! Портал `Криворізький ресурсний центр` пропонує ресурс `Гуртки дитячої та юнацької творчості`!

Створено: 2014-10-17 16:49:01Оновлено: 2014-10-17 16:54:47

Шановні мешканці міста!
Портал  "Криворізький ресурсний центр" пропонує
ресурс "
Гуртки дитячої та юнацької творчості"!

Першочерговим завданням позашкільних навчальних закладів є виховання дітей та молоді, саморозвиток особистості, формування у них, системи цінностей і духовних пріоритетів, що повинні бути покладеними як в основу життя кожної людини, так і суспільства в цілому. І саме свобода вибору дитячої творчості є пріоритетним чинником змісту позашкільної освіти міста. На території міста функціонує мережа позашкільних навчальних закладів. Їх вихованці відвідують гуртки дитячої та юнацької творчості, секції за різноманітними напрямками: художнім, науково-технічним, спортивним, фізкультурно-оздоровчим, туристично-краєзнавчим і еколого-натуралістичним, виконують дослідницько-експериментальну роботу, активно включаються до культурної й розважальної діяльності, навчаються у військово-патріотичних об'єднаннях, гуртках гуманітарного напряму та інших творчих об'єднаннях.

Стартував новий навчальний рік і саме тому пропонуємо ознайомитися з актуалізованими ресурсами "Позашкільні навчальні заклади", "Гуртки дитячої та юнацької творчості" на порталі "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info), які  надають можливість скористатися інформацією про адреси, прізвища, ім'я, по батькові керівників закладів, номерів телефонів для зв’язку, перелік діючих гуртків дитячої та юнацької творчості із зазначенням їх назв, видів діяльності, кількості вікових груп, вікових категорій,  місць, режиму роботи тощо.

Обирайте гурток за інтересами дитини разом з  порталом "Криворізький ресурсний центр".


 

17 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради