Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради

Створено: 2014-09-17 16:56:33Оновлено: 2014-09-17 17:00:51

 17 вересня відбулося чергове засідання виконкому міськради. На розгляд було винесено 31 питання, що стосувалися різних  сфер життєдіяльності міста. Зокрема,   прийнято ряд соціально-важливих рішень, які стосуються соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей, учасників партизанського руху в роки Великої Вітчизняної війни, осіб з особливими потребами, довгожителів  та інших категорій населення.

Так, визначено порядок відшкодування витрат на оплату вартості послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій незалежно від форми власності житлового фонду сім’ям військовослужбовців та працівників військових формувань на період проходження служби в зоні АТО.

Прийнято чергове рішення щодо надання сім’ям військовослужбовців, які загинули під час участі в антитерористичній операції матеріальної допомоги у розмірі 100 тисяч гривень, компенсації витрат на поховання та проведення поминальних обідів. Міська влада виконує взяті  зобов’язання щодо підтримки таких сімей. На сьогодні вказану допомогу отримали 15 Криворізьких сімей, з міського бюджету виплачено 1,6 млн. грн, ще 6 сімей отримають таку допомогу найближчим часом.

22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. З цієї нагоди всім учасникам партизанського руху, а це 20 ветеранів виділено  матеріальну допомогу.

Забезпечується виконання заходів Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Кривого Рогу щодо надання матеріальної допомоги інвалідам-колясочникам для обладнання зручностями житлових приміщень. З початку року обладнано зручностями житло 6 осіб з особливими потребами, на ці цілі з міського бюджету профінансовано 352,1 тис. грн. Прийнято рішення про виділення коштів для обладнання житла зручностями мешканцю Центрально-Міського району.

Доброю традицією стало поздоровлення мешканців міста з 100-річним ювілеєм. Виконкомом міської ради прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мешканці Довгинцівського району. Крім того, до Дня людини похилого віку отримають матеріальну допомогу всі довгожителі міста, яким виповнилося 100 і більше років, а таких у місті 23 чол.

Прийнято і інші рішення, що стосуються матеріальної підтримки наших жителів, зокрема про надання матеріальної допомоги. На ці цілі з міського бюджету у вересні спрямують 266,5 тис. грн.


 

17 вересня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради