Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Корисно працюємо – цікаво відпочиваємо!

Створено: 2023-08-17 12:19:59Оновлено: 2023-08-17 12:25:25

19 серпня 2023 року о 10:00 мешканців та гостей міста запрошують приєднатися до екологічного заходу "ЕКО-ВІКЕНД 2023. Гранітний кар'єр на Зарічному".

Організатори заходу забезпечать учасників усім необхідним інвентарем, пакетами для сміття та рукавичками, подбають про питну воду та заходи безпеки.

На вас чекають:

Зарядка-розминка перед прибиранням "ЕКО-руханка"

Еко-руханка на свіжому повітрі літнього суботнього ранку допоможе дорослим і дітям остаточно прокинутись, розім'яти м'язи, доставити порцію кисню до всіх клітин тіла - тому після неї з'явиться відчуття зарядженості на весь день задля здійснення корисних справ, з префіксом -еко!

Пішохідна екскурсія "Крутоярівські походи"

Для любителів піших прогулянок очікується незабутня міні-подорож разом з  гідом ГО "Всеукраїнська асоціація гідів" Володимиром Огуром. Під час екскурсії ви дізнаєтесь більше про гранітний кар'єр та історію мальовничих куточків, що його оточують. На маршруті здійснимо сходження на знаменитий Криворізький Монблан (Білу гору), дізнаємося, чому екскурсія має саме таку назву.

Майстер - клас із йоги

Йога – це чудовий спосіб розслабитися та відпочити не тільки тілом, а й душею. У вас буде гарна можливість спробувати свої сили в цій царині (якщо це для вас нове заняття), та поринути в неї з головою під керівництвом досвідченого майстра своєї справи – тренерки Оксани Ємельяненко, ГО "Вільна". Радимо взяти з собою каримат чи покривало.

Арт-терапія

Нейрографіка (арт-терапія) — це практика, що сприяє необхідним особистісним змінам, звільняє від психологічних блоків та моделює нову бажану реальність, сприяє саморозвитку та покращенню якості життя. Разом з психологинею  Кареєвою Оленою, ГО "Вільна", ви дізнаєтеся про ази нейрографіки та створите власні яскраві шедеври свого внутрішнього світу. А можливо хтось з Вас дізнається про себе щось нове чи відкриє найпотаємніші куточки власної душі!

Скетчинг на кар'єрі

Скетчинг — це техніка швидкого створення простих малюнків й візуальних нотаток. Такі замальовки — скетчі, — допомагають відобразити на папері емоції, ідеї і враження. Під керівництвом криворізького художника Анатолія Лабунського будемо вчитися малювати свої враження від побаченого – неймовірні індустріальні пейзажі - блакить затопленого кар'єру, східчасті схили, дуновіння вітру з Білої гори…

Для малювання, радимо взяти з собою – планшетку або блокнот для скетчингу (якщо є), фломастери, лінери, кольорові олівці, простий олівець, ластик.

Туристичний квест "У пошуках пригод"

Любите пригоди? Квести? Вирішення завдань? Подарунки? Тоді ця розвага саме для ВАС! Для дітей та дорослих створити невеличку пригоду - Туристичний квест! Прокачайте свої навички, які неодмінно знадобляться у житті, з топографії, туризму, знань з історії рідного Кривого Рогу, першої медичної допомоги! Вас чекає 7 туристичних станцій – 7 туристичних завдань. За проходження квесту на вас чекають подарунки!

 Фото-сушка

Фото-сушка – це не просто подивитися на фото - це міні-мандрівка рідним містом яскравими світлина криворізьких фотографів, що закарбували миттєвості індустріального міста. Впевнені, що ви відкриєте для себе нові місця Кривого Рогу, від яких затамує подих! Організатор - ДПТНЗ "Криворізький навчально-виробничий центр".

Місце проведення: затоплений гранітний кар'єр на Зарічному, Покровський район (геолокація - https://goo.gl/maps/Js8atv8NxGjuVe837).

 

Місце та час збору учасників (волонтерів): 

Зупинка громадського транспорту "Вул. Гранітна" (у напрямку мікрорайону Зарічний) о 9:00-9:15.

Початок о 10:00.

Гугл реєстрація на захід за посиланням:

https://forms.gle/iQbzZaR2X2Wd9wtDA

Захід організовано за ініціативи КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» та організаційної підтримки виконкому Криворізької міської ради.


Додаткову інформацію стосовно заходу можна отримати за телефоном:

+38 (097) 9404748 – Ганна Літвінчук (начальник відділу розвитку туризму КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу").

17 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради