Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мер Юрій Вілкул: треба поповнити матеріальний резерв, щоб місто було повністю готове надати допомогу людям у разі виникнення надзвичайних ситуацій

Створено: 2019-07-17 10:55:25Оновлено: 2019-07-17 10:59:25

Міський оперативний штаб з ліквідації наслідків стихії продовжує свою роботу. На черговому засіданні штабу підвели підсумки виконаної роботи і намітили плани на найближчі дні.

Минулого тижня подача електроенергії абонентам була відновлена ​​в повному обсязі. Наразі поступають окремі поточні заявки щодо відключення, які не пов’язані напряму з буревієм й усуваються в робочому порядку.

Станом на ранок 15 липня в місті відновлено дахи 145 житлових будинків, ще 61 будинок підготовлений до покриття. Прибрано 2300 повалених бурею дерев.

Городянам вже видано з матеріального резерву, а також з тієї допомоги, яку надала Одеса, 765 листів шиферу.

За дорученням мера Юрія Вілкула управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення підготовлений проект рішення про виділення з міського бюджету коштів у розмірі 1 мільйона гривень для наповнення міського матеріального резерву.

«Ми витратили весь матрезерв, але ніхто не застрахований від природних явищ. Тому ми повинні вирішити це питання найближчим часом. Необхідно поповнити матеріальний резерв, щоб місто було повністю готове надати допомогу людям у разі виникнення надзвичайних ситуацій», - сказав Юрій Вілкул.

Довідково:

Увечері 2 липня в результаті урагану в Кривому Розі отримали значні пошкодження покрівлі 779 багатоповерхових житлових будинків і будинків приватного сектора, 7 медичних установ, 57 шкіл та садочків. Повалено 4200 дерев. Через обриви ліній міських магістральних електромереж 100 тисяч абонентів залишилися без світла. У цей же день в місті за дорученням мера Юрій Вілкула був створений оперативний штаб з ліквідації наслідків стихії. Комунальні служби були переведені в посилений цілодобовий режим роботи. В даний час роботи тривають.

16 липня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради