Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Що таке біометричні документи ?

Створено: 2018-07-17 15:53:13Оновлено: 2018-07-17 15:54:50

Біометричними називають документи, що посвідчують особу та містять електронний носій інформації, на якому записано інформацію про біометричні дані власника документу з метою його ідентифікації. Ці документи найбільш захищені від підробок та виключають можливість користування ними будь-якою особою, окрім власника.

Біометричні паспорти - це:

-         практично - паспорт громадянина України, виготовлений у формі пластикової картки більш зручний та зносостійким, ніж паперовий аналог;

-         безпечно - для захисту інформації на електронному носії використовуються новітні технології, що робить підробку електронних документів практично неможливою (у разі крадіжки чи втрати такого паспорту, зловмисники не зможуть скористатися ним);

- зручно - для зчитування інформації, наприклад на кордоні, використовуються автоматизовані контрольно-пропускні системи для власників біометричних паспортів.

За оформленням біометричних паспортів громадян України звертайтеся до Паспортних офісів «Візи», що розташовані за наступними адресами:

  • Металургійний район - площа Молодіжна, 1;
  • Центрально-Міський район - вулиця Староярмаркова, 44;
  • Інгулецький район - проспект Південний, 1.

Крім того, за даною послугою можна звернутися до територіальних підрозділів Державної міграційної служби України та ДП «Документ».

 

 

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

17 липня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради