Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулася Міжвідомча робоча нарада з питань створення індустріальних парків в Україні

Створено: 2014-07-17 13:58:51Оновлено: 2014-07-17 14:01:07

Нещодавно в Державному агентстві з питань інвестицій та управління національними проектами  України (далі – Держінвестпроект)  відбулася Міжвідомча робоча нарада з питань створення індустріальних парків в Україні, участь в якій взяли представник виконкому Криворізької міської ради.

Серед іншого на нараді було обговорено проект постанови Кабінету Міністрів України щодо безмитного ввезення на територію України обладнання та комплектуючих виробів для індустріальних парків.

Перелік формуватиме ініціатор створення, керуюча компанія або учасники кожного парку відповідно до своїх потреб у процесі функціонування індустріального парку. Цей перелік після відповідного опрацювання Держінвестпроектом надаватиметься Кабінету Міністрів України для прийняття остаточного рішення. 

Зазначений проект постанови направлено на розгляд Кабінету Міністрів України.

Довідково. Рішенням міської ради від 30.12.2013 №2345 було створено та затверджено концепцію індустріального парку "Кривбас". З метою вибору керуючої компанії ІП "Кривбас"  рішенням міської ради від 28.05.2014 №2707 "Про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку "Кривбас" затверджено умови конкурсу, склад та порядок роботи конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку "Кривбас".

На сьогоднішній день підготовлено та направлено пакет документів на адресу Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України щодо включення індустріального парку "Кривбас" до Реєстру індустріальних (промислових) парків.

17 липня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради