Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЗАМОВЛЯЙ ПОСЛУГИ БЕЗ ВІДВІДУВАННЯ ЦНАП!

Створено: 2021-06-17 16:18:16Оновлено: 2021-06-17 16:23:01

На період дії карантину фронт-офіс Центру «Віза» та всі його територіальні  підрозділи обслуговують своїх замовників послуг виключно за попередньою реєстрацією. Попередня реєстрація в електронній черзі щодо прийому, консультування та видачі готового результату послуги здійснюється:

-   на веб-порталі Центру «Віза» в розділі   «Електронна черга»  у вкладці «Попередня реєстрація»;

-   за допомогою мобільного застосунку «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза» після завантаження його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 безкоштовно; 

-   за допомогою QR-коду.

 

Можливо саме для Вас це не обовязково?

 

Адже Ваш Центр «Віза» активно рухається у напрямку «paperless» - безпаперовий офіс!

 Вже сьогодні замовники адміністративних послуг за наявності електронного підпису можуть отримати понад 50 державних та 10 муніципальних послуг не виходячи з дому! Державні послуги надаються через портал Дія, потрапити до нього можна також і з вебпорталу Центру «Віза».


      Муніципальні е-послуги, тобто послуги суб’єктом надання яких є міська рада або її виконавчий комітет чи уповноважені ним органи, також   чекають на Вас на вебпорталі Центру в розділі «Мій кабінет». Надаються вони поки за    

 5 напрямками:

  

 

Благоустрій:

  • видача дозволу на порушення об'єктів благоустрою;
  • переоформлення дозволу на порушення об'єктів благоустрою;
  • анулювання дозволу на порушення об'єктів благоустрою.

Об’єкти бізнесу:

  • завірення декларації про розміщення об’єкта бізнесу (торгівлі, ресторанного господарства, з виробництва продуктів харчування (стаціонарних), ринків);
  • анулювання декларації про розміщення об’єкта бізнесу.

Муніципальні соціальні проєкти:

  • реєстрація участі в муніципальних соціальних проєктах;
  • припинення участі в муніципальних соціальних проєктах.

Архітектура:

  • надання кадастрової довідки з містобудівного кадастру;
  • надання викопіювання з топографо-геодезичного плану М 1:500.

Земельні питання:

  • видача рішення міської ради про продаж земельних ділянок комунальної

власності під об’єктом нерухомого майна.

 

Отже, якщо Ви маєте електронний підпис поцікавтесь інформацією на вебпорталах Дія та Центру «Віза» можливо відвідувати ЦНАП Вам не потрібно, бо необхідна послуга вже надається он-лайн.

Алгоритм отримання е-послуг включає такі основні етапи: авторизація - обрання необхідної послуги – заповнення запропонованої заяви – долучення необхідних документів (при необхідності) – підписання заяви та документів електронним підписом – відправлення звернення.

У разі отримання муніципальної е-послуги дізнатись про стан Вашого звернення та його результат розгляду можливо також дистанційно на головній сторінці вебпорталу Центру, скориставшись опцією «Перевір стан документу/справи» без авторизації або   в особистому кабінеті  в розділі «Мій кабінет» шляхом авторизації у зручний спосіб (BankID, КЕП, MobileID).

І навіть якщо Ви не маєте електронного підпису, а йти до ЦНАПу не має змоги або бажання, скористайтесь своїм правом подати заяву поштовим відправленням, курьєрською доставкою на адресу: пл. Молодіжна, буд.1, м. Кривий Ріг  50101. Для цього завітайте до вебпорталу Центру «Віза», оберіть потрібну послугу та перегляньте інформаційну картку цієї послуги, якщо у пункті «Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання послуги» одним із способів зазначено поштове відправлення – сміливо надсилайте пакет документів. До речі, бланк заяви, зразок заповнення та перелік необхідних документів також розміщено на вебпорталі «Візи».

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua

17 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради