Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

УВАГА: КОНКУРС!

Створено: 2021-06-17 10:48:05Оновлено: 2021-06-17 10:50:21

Відповідно до процедури, визначеної рішеннями виконкому Криворізької міської ради від 16.06.2021 №308 «Про створення комісії з визначення виконавця, відповідального за реалізацію процедур, установлених Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності та їх частинами при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької  діяльності на територіях адміністративних районів                  м. Кривого Рогу, затвердження  її складу та Положення про неї» оголошується КОНКУРС з визначення виконавця, відповідального за реалізацію процедур, установлених  Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності та їх частинами при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької  діяльності на територіях адміністративних районів м. Кривого Рогу.

Для участі в конкурсі необхідно звернутись до департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради із заявою, до якої додається запечатаний конверт з написом «На конкурс», що має містити документи, які підтверджують відповідність кандидата наступним критеріям відбору:

- можливість вирішення питань балансового обліку елемента благоустрою та розробки необхідної документації в подальшому;

- наявність на балансі елементів благоустрою;

- наявність власної матеріально-технічної бази та/або спільно із  субпідрядниками, що необхідна для облаштування місця на елементі благоустрою під розміщення стаціонарної або пересувної тимчасової споруди;

- наявність спеціалістів відповідної кваліфікації (штатні працівники або за договором цивільно-правового характеру) для розробки виконавцем необхідної документації для облаштування місця під розміщення стаціонарної або пересувної тимчасової споруди, передбаченої Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності та їх частинами при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на територіях адміністративних районів м. Кривого Рогу;

- наявність на етапі облаштування місць розміщення стаціонарної або пересувної тимчасової споруди фінансової можливості забезпечити реалізацію процедур, установлених Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності та їх частинами при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на територіях адміністративних районів м. Кривого Рогу.

Документи приймаються з 17.06.2021 по 24.06.2021 включно в каб. 518 виконкому Криворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг) у робочі дні, з 8.30 до 16.30, перерва з 12.30 до 13.00.

Конкурс проводиться 25.06.2021 об 11.00 год., в каб. 520 виконкому Криворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг).

 

17 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради