Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

КОНТАКТ-ЦЕНТР 1520 ОНЛАЙН-ПРИЙОМИ

Створено: 2024-05-17 12:48:10Оновлено: 2024-05-17 12:52:25

Контакт-центр 1520 виконкому Криворізької міської ради надалі проводить особисті консультації мешканців у форматі «онлайн-прийомів» з посадовими особами виконкому Криворізької міської ради та керівниками районних у місті рад та їх виконавчих комітетів. Протягом двох тижнів, зателефонувавши в означений час, мешканці міста мали змогу отримати вичерпні та професійні консультації з різних питань.

Першими консультації з мешканцями проводили

Найбільше мешканців турбували питання  отримання якісних житлово-комунальних послуг з обслуговування будинків та прибудинкових територій, зокрема: ремонт внутрішньобудинкових інженерних мереж та омолодження дерев біля багатоквартирних будинків. Також актуальною темою дзвінків від городян було - стан контейнерних майданчиків та ліквідація стихійних сміттєзвалищ на територіях районів. Надавалися консультації і з інших питань:

-     стану дитячих та спортивних майданчиків;

-     ремонту загальноміських доріг та  мостів;

-     стану транспортних зупинок.   

Наступні онлайн-прийоми відбулися 14.05.2024 за участі

Батьків школярів та дошкільнят цікавили питання організації навчального процесу у закладах загальної середньої та дошкільної освіти в умовах військового часу, в тому числі питання улаштування укриттів в дитячих садочках.

Протягом наступних двох годин мешканці мали можливість отримати консультації з різних питань сфери соціального захисту населення, а саме:

-     щомісячних виплат соціальних допомог пільговим категоріям громадян;

-     порядку оформлення матеріальної допомоги з бюджету Криворізької міської територіальної громади;

-     призначення соціальних працівників громадянам;

-     отримання продуктових наборів;

-     визначення соціального статусу тощо.

Останнім на цьому тижні надавав консультації

До керівника районної у місті ради надійшло багато запитів від мешканців району щодо благоустрою території району:

‒ омолодження зелених насаджень та підсипка чорноземом квітників;

‒ ремонт конструктивних елементів дитячих та спортивних майданчиків;

‒ ремонт пішохідних тротуарів.

 У підсумку, на запланованих онлайн-прийомах від криворіжців було розглянуто та  опрацьовано 32 «виклики». Під час плідного спілкування містяни змогли отримати детальні відповіді на широкий спектр питань, які їх турбували, та окремі питання посадовцями були взяті на контроль шляхом оформлення 4 заявок для подальшого їх опрацювання.

Ми завжди раді допомогти мешканцям нашої територіальної громади!

Нагадуємо, з графіками проведення онлайн-прийомів можна ознайомитись на офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради kr.gov.ua, сайті Контакт-центру 1520 spilkuisia.kr.gov.ua або ж за телефонами 15-20 (тільки "Київстар"), (056) 499-15-20 (усі оператори, у т.ч. стаціонарного зв'язку).

17 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради