Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МОБІЛЬНА «ВІЗА» В МОДУЛЬНОМУ МІСТЕЧКУ

Створено: 2018-05-17 16:22:13Оновлено: 2018-05-17 16:26:22

16 травня  Мобільний офіс здійснив виїзд до мешканців Модульного містечка  внутрішньо переміщених осіб. Відвідувачів приймали адміністратор Центру адміністративних послуг «Віза», фахівці департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради, управління праці та соціального захисту населення, відділу реєстрації місця проживання виконкому Тернівської районної у місті ради. Вперше,  у  роботі Мобільного офісу прийняли  участь представники громадськості. Ураховуючи категорію замовників послуг, громадська організація «Егіда-Центр»  делегувала свого представника - Іваровську С.В. Одним із напрямків діяльності громадської організації  є надання  допомоги громадянам, які постраждали в результаті соціальних конфліктів, біженцям, вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій, учасникам антитерористичної операції, їхнім родинам та родичам загиблих учасників АТО.

 

Основні питання, по яких зверталися відвідувачі Мобільного офісу до фахівців органів місцевого самоврядування міста - це соціальні питання: оформлення субсидій, оформлення допомоги на компенсацію за комунальні послуги, надання матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам, консультації з питань оформлення біометричного  паспорта громадянина України для виїзду за кордон, приватизаціі житлового приміщення у будинку.

Цікавилися відвідувачі і роботою громадської організації «Егіда-Центр»  (як отримати пенсію внутрішньо переміщеним особам?;  як оформити пропуск на сайті СБУ та документи переселенця?;  як відновити документи, якщо вони залишилися на окупованій території?; які благодійні організації працюють у місті?, тощо)

Всього ж було надано  більше  60  послуг.

Довідково: В модульному містечку мешкає 124  дорослих та 97 дітей.

Відвідувачі Мобільного офісу дуже задоволені обслуговуванням та виразили слова подяки.

Зубко Ганна Василівна,  Грибньова Лариса Миколаївна – надали документи на оформлення субсидії, відмітили, що Мобільний офіс – це дуже зручно та актуально, тому що не потрібно їхати у район Північного ГЗК.

Бальвас Михайло Васильович   також залишився задоволений роботою Мобільного офісу тому, що  по стану свого здоров’я,  не може відвідати соціальні служби.

Шапошнікова Тетяна Василівна –  вражена тим, що у нашому місті є такий унікальний «роз’їзний офіс", та просила, щоб  він приїздив ще неодноразово

  

 

ВАШ ЦЕНТР «ВІЗА»- «ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО»

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28

17 травня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради