Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Молода родина з Нижнього Тагілу візьме участь у 12-му міському фестивалі сімейної творчості «Родинне коло», що традиційно проходить у Кривому Розі напередодні Дня міста

Створено: 2013-05-17 10:50:14Оновлено:



16 травня міський голова Юрій Вілкул зустрівся із родиною Дмитра і Марини Колдіних та двома їхніми синами Валентином і Валерієм – переможцями нижньотагільського конкурсу «Молода сім’я». Гості з далекого Уралу приїхали до Кривого Рогу для участі у фестивалі «Родинне коло». Збереження сімейних цінностей та зміцнення родинних зв’язків – основна мета заходу.

«У вихованні дитини визначальна роль належить родині, а тому ми робимо все для того, щоб підтримати сім’ї, прагнемо створити максимальні умови для розвитку та творчості наших дітей», – зазначив Юрій Вілкул.

У місті діє програма підтримки багатодітних родин та дітей пільгових категорій. У школах понад 1000 дітей із багатодітних сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, харчуються безкоштовно, всі діти із студентських родин безплатно відвідують дошкільні заклади.

Дієві кроки зроблені у напрямку охорони материнства і дитинства. Так, лікарі Криворізького перинатального центру виходжують малюків вагою у 500 грамів. У першому кварталі поточного року 173 малюка пройшли курс лікування у відділенні реанімації та патології новонароджених. Спочатку року у Центрі народили 729 породіль.

Велика увага приділяється оздоровленню юних криворіжців. Відпочити і набратися сил вони мають можливість у пришкільних таборах та на узбережжі Чорного і Азовського морів. Цього літа планується оздоровити більше 54 тис. хлопців і дівчат, що складає 97% від загальної кількості дітей шкільного віку.

«Підвищення рівня та якості життя кожного мешканця – наша основна мета. Саме на реалізацію цих завдань і спрямовані проекти та програми, які впроваджуються у місті», - підкреслив на зустрічі з гостями з Нижнього Тагілу Юрій Вілкул.

Натомість, Дмитро та Марина Колдіни подякували міському голові за запрошення на фестиваль та поділилися враженнями від знайомства з містом, що вразило їх красою, розмаїттям зелених насаджень, затишними куточками відпочинку.

18 травня родина Колдіних та ще близько 30-ти криворізьких сімей продемонструють свої таланти та поділяться секретами сімейного щастя на 12-му міському фестивалі «Родинне коло», що проходитиме з 14-ї години у Центрі дитячої творчості «Дружба».

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(0564)440-04-32, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради