Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Покрокова інструкція з отримання інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в електронній формі

Створено: 2017-03-17 09:22:33Оновлено: 2017-03-17 09:36:13

Процедура отримання інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у електронній  формі досить проста та не потребує додаткової реєстрації чи аутентифікації. Для того, щоб отримати інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в електронній формі, необхідно:

1. Зайти на пошуковий веб-сайт (наприклад, google.com.ua) та задати в пошуку слова «Міністерство юстиції України». Серед результатів пошуку обрати сайт Міністерства юстиції України та перейти на посилання «Кабінет електронних сервісів».Для продовження пошуку за новими критеріями необхідно на­тиснути кнопку «Шукати ще» в кінці сторінки.

2. На сторінці Кабінету електронних сервісів обираємо вкладку «Державні реєстри».


3. На новій сторінці обираємо «Єдиний державний реєстр юри­дичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських фор­мувань», а після цього - «Виконати безкоштовний запит на отримання відомостей».


4. Система відкриє сторінку, де необхідно задати критерії пошу­ку інформації. Зазначаємо необхідні параметри запиту та на­тискаємо кнопку «Шукати».


5. Для пошуку необхідно пройти перевірку: в запропонованому тесті необхідно поставити відмітку «Я не робот» та натисну­ти кнопку «ОК». Система запропонує обрати певні зображення, після чого необхідно натиснути кнопку «Підтвер­дити».


6. Про те, що перевірка пройдена успішно, буде свідчити зелена відмітка «Я не робот». Далі натискаємо кнопку «ОК».


7. На сторінці з’явиться інформація за результатами пошуку. Для того, щоб подивитись більш детальну інформацію, необхідно натиснути кнопку «Детальніше».


8. Для продовження пошуку за новими критеріями необхідно на­тиснути кнопку «Шукати ще» в кінці сторінки.


17 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради