Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Нарада з керівниками підприємств системи мережевої роздрібної торгівлі та харчової промисловості міста за участю міської СЕС

Створено: 2010-03-17 08:45:20Оновлено:

16.03.2010 у виконкомі міської ради відбулась нарада з керівниками підприємств системи мережевої роздрібної торгівлі та харчової промисловості міста за участю міської СЕС.

На нараді розглядались питання щодо виробництва продуктів харчування, насичення ними споживчого ринку міста, співпраці між місцевими товаровиробниками і підприємствами системи мережевої роздрібної торгівлі, виконання вимог Правил торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, санітарного законодавства тощо.

У зв’язку зі вступом в дію Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв” було надано роз’яснення щодо основних його положень.

Крім того, присутніх було проінформовано про обов’язкову участь у проведенні місячника благоустрою та Дня довкілля, роботу єдиної електронної системи інформаційного зв’язку “Криворізький ресурсний центр”.

Увагу керівників підприємств зверталась і на своєчасне погашення працівниками заборгованості за спожиті енергоносії та комунальні послуги.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради