Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Створено: 2010-02-17 12:24:31Оновлено:

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території міста Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання вимог рішення виконкому міської ради від 14.01.2009 №20 «Про затвердження Регламенту виконкому міської ради», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики 20.02.2010 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційних сторінках в мережі Інтернет:
- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;
- виконкомів Дзержинської, Жовтневої, Інгулецької, Центрально-міської районних у місті рад http://www.dzr.dp.ua), www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, http://cmv.krivbass.info/ оприлюднюється регуляторний акт – проект рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території міста Кривого Рогу» та аналіз його регуляторного впливу.

Метою даного проекту рішення є урегулювання відносин при наданні ритуальних послуг.

Зі змістом вищевказаного проекту рішення та аналізом регуляторного впливу до нього також можна ознайомитись щоденно (крім святкових, вихідних днів) у розробника – управління житлово-комунального господарства каб.445, тел.74-63-29, 74-29-49, та в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради, каб.505, 513, тел. 74-12-03, 74-70-63.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись у письмовій формі протягом місяця (крім святкових, вихідних днів) за адресою 50101, м. Кривий Ріг , пл. Радянська, 1:
- управлінням житлово-комунального господарства виконкому міської ради, каб.550, тел.440-02-38;
- управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради, каб. 510, тел.74-39-72;
- на електронні поштові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів Дзержинської, Жовтневої, Інгулецької, Центрально-Міської районних у місті рад [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] в мережі Інтернет.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради