Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відновлення постачання гарячої води

Створено: 2015-12-16 10:49:39Оновлено: 2015-12-16 10:50:46

Перед початком опалювального сезону 2015 – 2016 років міський голова Юрій Григорович Вілкул інформував мешканців про те, що міська влада вживає всіх необхідних заходів, щоб споживачі мали можливість користуватися житловими і комунальними послугами, в тому числі і централізованим гарячим водопостачанням.

На початку грудня цього року всі джерела тепла трьох теплопостачальних підприємств міста, а це: державне підприємство «Криворізька теплоцентраль», комунальне підприємство теплових мереж «Криворіжтепломережа» та товариство з обмеженою відповідальністю «Дзержинське управління регіонального будівництва» вийшли на зимовий технологічний режим щодо обсягів підживлення теплових мереж, що надає можливість розпочинати подачу централізованого гарячого водопостачання в квартири споживачів.

Разом з тим, ліміти природного газу на виробництво теплової енергії з урахуванням надання послуги гарячого водопостачання Дніпропетровською обласною державною адміністрацією спільно з НАК «Нафтогаз України» не збільшено, тому, подача гарячої води відбувається завдяки певній економії природного газу, який використовується для потреб опалення.

Міський голова та виконком Криворізької міської ради аргументовано відстоюють права споживачів щодо отримання послуги централізованого гарячого водопостачання ще і тому, що до початку опалювального сезону 2015 – 2016 років проплата за природний газ в опалювальному сезоні 2014 – 2015 років всіма підприємствами міста здійснена в повному обсязі.

На сьогодні, зі 190 житлових будинків, в яких є водопідігрівачі, встановлених в тепловому вузлі будинку, жителі двох  житлових будинків виявили бажання щодо отримання послуги з централізованого гарячого водопостачання і готові сплачувати за дану послугу відповідно до діючих тарифів, які встановлено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Мешканці міста, які бажають отримувати послугу з централізованого гарячого водопостачання мають погасити існуючу заборгованість або укласти договір реструктуризації заборгованості з постачальником теплової енергії і таким чином, підтвердити бажання отримувати дану послугу.

Якщо споживачі не проводять таких дій, то вони є такими, що не бажають отримувати послугу з централізованого гарячого водопостачання.

Крім того, споживачі можуть самостійно порівняти, скільки буде коштувати послуга з централізованого гарячого водопостачання або скільки вони сплатять у разі підігріву холодної води за допомогою електричного водопідігрівача та обрати той варіант, який найбільш прийнятний для них.


 

16 грудня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради