Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Гаряча» лінія Центру «Віза»: з чим звертаються під час воєнного стану

Створено: 2023-11-16 11:09:15Оновлено: 2023-11-16 11:12:19

 «Гаряча» лінія Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») - створена для консультування з питань надання адміністративних послуг та не припиняла своєї роботи ні в період пандемії, ні під час воєнного стану. Всі дзвінки на номер 0-800-500-459 – БЕЗКОШТОВНІ. Оператори постійно уважно аналізують тематику звернень та проводять роз’яснення з актуальних питань, інформація щодо яких розміщується на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») та офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

З початку року операторами вже опрацьовано 17434 вхідних дзвінків.

На першому місці за кількістю звернень - паспортні питання. Тож, вкотре надаємо роз’яснення.

Для оформлення паспортів громадянина України у формі ID–картки та для виїзду за кордон можна звертатися як до територіальних підрозділів Державної міграційної служби у м. Кривому Розі (працюють з вівторка по п’ятницю з 8.00 до 17.00, у суботу з 8.00 до 15.45), так і до паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії»). 

На сьогодні паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») приймають замовників послуг у всіх підрозділах.

Звертаємо увагу, що оформити або обміняти біометричний паспорт громадянина України можна незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Нагадуємо, що у нас Ви можете одночасно оформити ID-картку та закордонний паспорт, якщо:

  • оформлюєте ID-карту вперше в 14 років;
  • паспорт втрачено або викрадено;
  • паспорт підлягає обміну (зміна ПІБ, закінчення терміну дії тощо).

На другому місці за кількістю звернень - питання щодо реєстрації місця проживання та отримання витягу про реєстрацію місця проживання.

Для отримання вищезазначених послуг звертайтесь до відділів реєстрації місця проживання фізичних осіб управління з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб департаменту адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради, що розташовані у всіх районах міста,  незалежно від місця розташування житла, у якому потрібно прописатися.

Також з однією з найзатребуваніших послуг, за якою звертаються мешканці міста  до Центру «Віза» (Центр «Дії»), є послуга щодо отримання архівних довідок соціально-правового характеру та копій документів, які надаються архівним відділом виконкому Криворізької міської ради.

Якщо підприємство реорганізоване, необхідно звертатись до правонаступника. А, якщо підприємство ліквідовано – тоді за отриманням даної послуги можливо звернутися, як до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»), так і до його територіальних підрозділів.

Для отримання довідки необхідно надати наступний пакет документів:

  • заяву встановленого зразка;
  • документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою особою);
  • копію трудової книжки (щодо документів, що стосуються трудової діяльності особи), крім поновлення трудової книжки у разі її втрати.

Звертаємо увагу, що в архівному відділі виконкому зберігаються дані щодо ліквідованих підприємств, установ та організацій, які діяли (зареєстровані) в м. Кривий Ріг.

Порядок і спосіб подання документів, необхідних для отримання послуги.

Заява та пакет документів подаються в Центр особисто суб’єктом звернення (його уповноваженою особою за довіреністю) або в електронній формі через електронний кабінет на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради.

Детальніше ознайомитись з умовам отримання архівних довідок можна завітавши на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), розділ Послуги/Архівні послуги, де розміщено бланки заяв, зразки їх заповнення, інформаційні картки з вичерпним переліком документів.

Звертаємо увагу, що прийом замовників послуг здійснюється лише за ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ до електронної черги (за посиланням - https://cutt.ly/LGGucwq).

Важливо! Якщо Ви не можете додзвонитися на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії»), є можливість звернутися до Контакт-Центру виконкому Криворізької міської ради за телефонами 15-20 (з мобільного оператора «Київстар») та (056) 499-15-20 (з інших мобільних операторів).

 

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
https://viza.kr.gov.ua

e-mail: [email protected],

16 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради