Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

РОЗ’ЯСНЮЄМО, ЯК ЗДІЙСНИТИ ОНЛАЙН-ОПЛАТУ ПОСЛУГ ЗА ОФОРМЛЕННЯ БІОМЕТРИЧНИХ ПАСПОРТІВ НА ВЕБПОРТАЛІ ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2023-11-16 11:03:55Оновлено: 2023-11-16 11:08:14

Прийом документів для оформлення біометричних паспортів в паспортних офісах Центру «Віза» («Центр Дії») здійснюється за наявності документа, що підтверджує сплату адміністративного збору за надання такої послуги.

Здійснити оплату за оформлення біометричних паспортів швидко та легко, навіть не виходячи з дому, можна на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») за посиланням http://surl.li/nalec.

Для здійснення оплати за паспорті документи використовуйте наступний алгоритм дій:

Звертаємо увагу!

У випадку оформлення паспорта громадянина України  в зв’язку з втратою або непридатністю паспорта (ID-картка, паспорт-книжечка) для подальшого використання, окрім адміністративного збору, необхідно додатково сплатити держмито.

При оформленні:

- обміні паспорта в  зв’язку зі зміною будь-яких складових прізвища, ім’я та по батькові  при оплаті послуги зазначаються дані, які вказані в паспорті, який підлягаю обміну;

- дитячого закордонного паспорта – дані дитини (прізвище, ім’я та по батькові  та реєстраційний номер облікової картки платника податків). У разі відсутності РНОКПП можна зазначити   - 0000000000.

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

                                                                                               https://viza.kr.gov.ua/


16 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради