Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії») – навчаємося, щоб послуги для Захисників, Захисниць та членів їх сімей були зручнішими

Створено: 2024-10-16 13:14:08Оновлено: 2024-10-16 13:16:18

Як суспільство, нація, держава ми завжди будемо в боргу перед Героями, які захищають свободу та незалежність України. Наша країна та її Уряд працюють над тим, щоб створити гідні умови для адаптації, реабілітації, розвитку та добробуту ветеранів, а органи місцевої влади через ЦНАПи реалізують, поставлені задачі в своїх територіальних громадах.

14.10.2024 фахівці Центру «Віза» («Центр Дії») взяли участь у онлайн-нараді щодо особливостей надання окремих адміністративних послуг для ветеранів та членів їх сімей, суб’єктом надання яких є Міністерство у справах ветеранів України та структурні підрозділи з питань ветеранської політики.

У ході наради було проведено обговорення та аналіз найбільш поширених питань, що виникають при наданні адміністративних послуг ветеранам та членам їх сімей, зокрема, щодо: безоплатної первинної правової допомоги; надання статусу учасника бойових дій; призначення одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та ін. Спікерами було наголошено на особливостях прийому та оформлення документів для отримання послуг та  вимогах щодо оформлення заяв, тощо.

Нагадаємо, що з 01.06.2023 у Центрі «Віза» («Центр Дії») для Захисників, Захисниць та членів їх сімей працює офіс «Я-Ветеран», завдяки якому в поточному році вже опрацьовано понад 15 323 звернення. Прийом адміністраторами офісу здійснюєть-ся позачергово.

Ураховуючи актуальність та високий попит на послуги, що надаються офісом   «Я-Ветеран», Центр «Віза» («Центр Дії») невпинно продовжує працювати над удосконаленням  роботи у сфері ветеранської політики!

 

Ми працюємо для Вас!

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру «Віза» («Центр  Дії»):
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua

16 жовтня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради