Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відомості про юридичну особу легко та швидко отримати у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2024-10-16 12:10:21Оновлено: 2024-10-16 12:14:21

Отримати витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР)  може будь-який запитувач інформації, звернувшись до Центру «Віза» («Центр Дії»), його територіальних підрозділів або замовити в електронній формі  з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг.

Витяг з ЄДР містить відомості про юридичну особу та свідчить про здійснення нею підприємницької діяльності.

Для отримання адміністративної послуги достатньо пред’явити паспорт громадянина України, або е-паспорт, або е-паспорт для виїзду за кордон, або інший документ, що посвідчує особу та подати запит про надання витягу з ЄДР в паперовій формі й документ, що підтверджує внесення плати за отримання відповідних відомостей.

У разі якщо заявником є іноземець або особа без громадянства, документом, що посвідчує особу, є національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або інший документ, що посвідчує особу іноземця або особи без громадянства.

У разі подання документів представником додатково подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує його повноваження (крім випадку, якщо відомості про повноваження цього представника містяться в Єдиному державному реєстрі).

Пошук відомостей в ЄДР здійснюється за такими ідентифікаторами, щодо юридичної особи:

  • ЄДРПОУ;
  • ПІБ керівника або іншої особи, яка може вчиняти дії від імені юридичної особи;
  • ПІБ засновника (учасника);
  • ПІБ кінцевого бенефіціарного власника;
  • Найменування або ЄДРПОУ відокремленого підрозділу юридичної особи;

В умовах воєнного стану в Україні Центр «Віза» («Центр Дії») здійснює прийом документів та видачу готових результатів виключно за попереднім записом. Зареєструватися можна за допомогою вебпорталу Центра «Віза» («Центр Дії») в розділі «Попередня реєстрація», мобільного застосунку «Попередняя реєстрація» в електроній черзі Центру «Віза», чат-боту в месенджерах Viber та Telegram або скориставшись швидким посиланням за допомогою QR-коду:

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

 

e-mail:[email protected],

https://viza.kr.gov.ua

16 жовтня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради