Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Ділимось досвідом роботи сервісу «Мобільний адміністратор»

Створено: 2023-10-16 16:46:54Оновлено: 2023-10-16 16:49:00

Одним з основних принципів роботи Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») є клієнтоцентричність та використання сучасних методів обслуговування громадян. Сервіс під назвою «Мобільний адміністратор» запроваджено для зручності громадян з обмеженими фізичними можливостями та людей похилого віку, які за станом здоров’я не мають можливості самостійно відвідати ЦНАП «Віза» («Центр Дії»), або його територіальні підрозділи.

Протягом поточного року даним сервісом здійснено понад 130 виїздів, під час яких спеціалістами надано 257 адміністративних послуг та понад 100 консультацій (в місцях колективного розміщення).

Для ознайомлення з досвідом роботи сервісу «Мобільний адміністратор» до Центру «Віза» («Центр Дії») 13.10.2023 завітала керівник ЦНАПу Зеленодольської територіальної громади Інна Сєргєєва.

Вона ознайомилась з роботою сектору виїзного обслуговування управління адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради, а також безпосередньо з роботою адміністраторів у ході обслуговування на дому замовників послуг.

Двері нашого Центру завжди відчинені, адже ми впевнені, що обмін досвідом сприяє підвищенню стандартів обслуговування.

 

 

 

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],                                                                                                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

16 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради