Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-Ветеран» Центру «Віза»: надання відомостей з Єдиного державного реєстру ветеранів війни

Створено: 2023-10-16 14:01:45Оновлено: 2023-10-16 14:04:51

В цивільному житті ветеранам необхідно вирішувати різні питання, оформлювати документи в інстанціях. Одним із запитів, який надходить до офісу «Я-Ветеран» Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради  (надалі офіс «Я-ветеран») це отримання підтвердження (перебування) в Єдиному державному реєстрі ветеранів (надалі Реєстр).

 Для отримання відомостей з Реєстру необхідно подати заяву та документи через офіс «Я-Ветеран» чи поштою на адресу Мінветеранів: провулок Музейний, буд. 12, м. Київ, 01001.

Необхідний перелік документів:

-   заява (довільної форми);

-  копія документа, що посвідчує особу громадянина України, іноземця або особи без громадянства(з пред’явленням оригіналу);

-   копія посвідчення особи, яким встановлено статус відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (у разі наявності);

- копія реєстраційного номера облікової картки платників податків.

Відомості надаються ветеранам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сімей таких осіб та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України безоплатно у строк до 30-ти календарних днів у вигляді довідки щодо даних внесених до Реєстру, а саме, дані щодо надання або позбавлення статусу ветерана війни, призначені та отримані пільги та допомоги.

Можливі способи отримання відповіді (результату)

- особисто у Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради;

- особисто у Міністерстві у справах ветеранів України.

Нагадуємо: прийом воїнів та членів їх родин в офісі «Я-Ветеран»  здійснюється першочергово без попереднього запису – при зверненні.

Ми і надалі будемо працювати над тим, щоб потрібні Захисникам, Захисницям та їх родинам  адміністративні, інші публічні послуги надавались просто, доступно та якісно.

 

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

                                                                                                                        http://viza.kr.gov.ua ,

                                                                                                                    e-mail: viza@kr.gov.ua

16 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради