Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Оновлення дороги по вулиці Рзянкіна - приклад комплексного підходу до ремонту автошляхів у Кривому Розі

Створено: 2015-10-16 11:58:42Оновлено: 2015-10-16 12:05:29

У Кривому Розі відкрили сучасну чотирьохсмугову автомагістраль. Дорога проходить від вулиці Кремлівської через Кресівську дамбу до вулиці Десантна. Частину шляху капітально відремонтували, іншу - збудували. Завдяки розширенню проїжджої частини на 15 м вдалося прокласти тролейбусну лінію і з’єднати мікрорайони Зарічні з центром.

Проїхати по новій дорозі та оцінити переваги зручного тролейбусного маршруту мешканці Жовтневого району змогли напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці. Із знаковою подією жителів привітав міський голова Юрій Вілкул. «У цьому році ми зробили дуже багато доріг. Але ми не тільки кладемо асфальт, наносимо розмітку та встановлюємо знаки, але й облаштовуємо прилеглу територію, встановлюємо нове зовнішнє освітлення, зупинки для транспорту, а також, як бачимо на прикладі вулиці Рзянкіна, проводимо тролейбусні лінії,- зазначив мер, - нова магістраль дозволяє нам не лише покращити транспортну інфраструктуру, але й розвантажити транспортні потоки, з’єднати Дніпропетровське шосе з містом».

 До реалізації проекту капітального ремонту автошляху по вулиці Рзянкіна приступили у березні. Роботи виконувались поетапно: перший – від вул. Кремлівської до вул. Соколиної; другий – вул. Соколина – дамба; третій – дамба - вул. Десантна. Загальна протяжність дороги 1,6 км. «По обидва боки проїжджої частини встановили 90 світильників, нанесли близько 6,5 км розмітки. Стосовно асфальту, то лише верхнього шару уклали 28 тис. кв. м.,- розповів директор ТОВ «Весташляхбуд» Віталій Мілюков,- ми кладемо асфальт із застосуванням хімії та модифікації. А тому гарантія на ці роботи як мінімум десять років».

«Зі свого боку, всі підприємства, що надають комунальні послуги, провели ревізію на проблемних ділянках. Повністю їх відремонтували та проклали нові комунікації для того, щоб у майбутньому не виникало жодних пошкоджень та непередбачуваних ситуацій»,- відзначив начальник міського управління благоустрою та житлової політики Олександр Катриченко.

У 2015 році лише на поточний ремонт доріг у міському бюджеті передбачено більше 225 млн. грн. На сьогодні виконано близько 430 тис. м2 ремонту дорожнього полотна.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

16 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради