Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг в черговий раз зустрів військовослужбовців, які повернулися із зони проведення антитерористичної операції

Створено: 2015-09-16 16:47:52Оновлено: 2015-09-17 14:55:27

15 вересня до рідної домівки повернулися 130 бійців 17-ї окремої танкової бригади. Серед них - 78 наших земляків. Рідні та друзі, представники міської влади вітали героїв на площі біля Козака Рога.

З початку вересня це вже втретє криворіжці зустрічають танкістів. Місто потурбувалося про те, щоб їхня поїздка додому була зручною та комфортною. «Командування військової частини звернулося до міського голови з проханням допомогти у перевезенні військовослужбовців, демобілізованих з лав Збройних Сил України. Юрій Григорович Вилкул одразу взяв це питання на особистий контроль і воно було вирішено - місто надало комфортабельні автобуси. За дорученням Юрія Григоровича міський штаб допомоги криворізьким військовослужбовцям забезпечив на всіх рейсах воду та продукти харчування для військових. І це дуже доречно, оскільки демобілізовані бійці на сьогоднішній день зняті з котлового постачання. Тож, така підтримка є дуже необхідною», - зазначив начальник відділу з питань сприяння діяльності правоохоронних органів і оборонній роботі апарату міської ради і виконкому Юрій Діхтяр.

До кінця вересня планується ще 2 поїздки в район розташування 17–ї танкової бригади. Автобуси, які вирушають за військовими, їдуть не порожні. Так, цього разу в них перевозили мобілізованих військовослужбовців, які пройшли підготовку у навчальних центрах Збройних Сил України і відбули на місце служби до танкової бригади.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

16 вересня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради