Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв і своєчасних розрахунків за їх споживання під головуванням заступника міського голови А.Гальченко

Створено: 2010-09-16 06:02:24Оновлено:

15.09.2010 відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв і своєчасних розрахунків за їх споживання під головуванням заступника міського голови А.Гальченко.

На засіданні розглядалися наступні питання:
  1. Аналіз ситуації щодо стану розрахунків підприємств теплоенергетики за спожитий природний газ, електроенергію та покупну воду.
  2. Стан погашення заборгованості за спожиті житлово-комунальні послуги працівників підприємств, установ та закладів міста та розрахунки працюючих шляхом утримань із заробітної плати працюючих.
  3. Підсумки роботи районних державних виконавчих служб міста.
  4. Організація співпраці між головами квартальних та домових комітетів та підприємствами-надавачами житлово-комунальних послуг у питанні виявлення платоспроможних боржників.
  5. Підсумки роботи проведеної міжрайонними податковими інспекціями міста щодо забезпечення надходжень до міського бюджету міста, зокрема по податку з доходів фізичних осіб, у тому числі шляхом виявлення громадян, які надають послуги із здавання в оренду нерухомого майна (житлових приміщень) без сплати відповідних податків, зборів (обов'язкових платежів).

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради