Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Центрі «Віза» («Центр Дії») триває оновлення даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів

Створено: 2024-07-16 09:40:08Оновлено: 2024-07-16 09:42:01

Залишився ще 1 день до закінчення терміну, коли всі громадяни України, які перебувають на військовому обліку зобов’язані уточнити свої персональні дані. На сьогодні вже майже 15 000 військовозобов’язаних оновили дані через Центр «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради.

Зараз спостерігається підвищений попит на дану послугу, але кількість заявників, яких може прийняти Центр «Віза» («Центр Дії») залежать, зокрема, від стабільної роботи Реєстру, тривалості повітряних тривог, графіків відключення електропостачання та безперебійної роботи Інтернету.

Звертаємо увагу, що окрім, Центру «Віза» («Центр Дії») можна звернутися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, а також, оновити дані самостійно через мобільний застосунок Міноборони «РЕЗЕРВ+» . Після оновлення даних, в застосунок надійде інформація з реєстру «ОБЕРІГ», що містить QR code.

Військово-облікові документи, що отримуються після оновлення даних через «РЕЗЕРВ+» та Центр «Віза» («Центр Дії») однакові.

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

вебпортал: https://viza.kr.gov.ua/,

e-mail: [email protected]

16 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради